Verschillende tas merken

Je hebt vast wel een tas of tasje, tassen zijn heel erg handig. Van kleine tasjes tot aan sporttassen. Je wilt misschien een tas halen maar weet niet zo goed welke merken de beste zijn, waaruit zijn de keuzes dan wel? In deze tekst laat ik een paar merken zien en leg ik uit waarom de merken draaien.

Om een tas te kiezen moet er natuurlijk gekeken worden naar welk soort tas je nodig hebt. Heb je nou een handtas nodig, een sport tas of een normale rugzak. Dan moet je ook kijken naar jouw budget, wil je veel uitgeven of wil je het goedkoop behouden. vandaaruit kan je een goede beslissing maken. Het is goed om er eerst goed over na te denken en misschien ook nog naar een winkel gaan en het product zelf proberen die je wilt halen. Hier zijn de volgende goedkope en luxe merken die ik jou zou aanraden.

1. Gucci

Welk merk anders straat net zo veel luxe uit dan Gucci. Gucci staat heel erg bekenden om zijn luxe en ook dure artikelen. Daarnaast heeft Gucci een heel assortiment aan kleding, petjes en zelfs schoenen. Deze producten komen vanuit Italie en zijn altijd van de beste kwaliteit die je kan vinden. Omdat dit merk zo populair zijn er ook heel veel neppe Gucci producten. Dit bedrijf maakt al kleding in 1881. Een bedrijf die heel erg gerespecteerd worden en ook gezien wordt als een duur chic merk. Doordat dit merk ook zo chic en luxe is kan de prijs best wel hoog staan. De kosten voor de meeste Gucci tassen zijn ongeveer 1500 euro. De goedkoopste kost 900 euro en het duurste dat beschikbaar is kost bijna 5000 euro. Toch is het heel erg populair gevonden door heel veel mensen en is er ook daarom veel vraag naar. Mooie producten maar dan moet je er wel wat voor over hebben. In het algemeen is dit een prijzig bedrijf waarop je duizenden euro's moet spenderen om een paar dingen te krijgen, hierop zou ik het afraden in het algemeen tenzij je meer dan genoeg geld over hebt en je van jouw geld af moet.

2. Eastpak

Je hebt vast wel gehoord van Eastpak, een ook best wel bekend merk die ook wel koopbaar is voor de meeste mensen. Eastpak is gespecialiseerd in rugzakken en heeft een hele collectie eraan. Als jij snel en goedkoop een rugzak moet hebben zou ik jou Eastpak aanraden. De reden dat het populair is omdat zoals benoemd het goedkope opties heeft en mensen vinden de rugzakken er simpel weg mooi staan. Eastpak was gesticht in 1952 door Monte Goldman. Zijn doel was eigenlijk om bepaalde spullen en materialen in het Amerikaanse leger te verkopen maar toen zijn zoon het bedrijf heeft overgenomen wou hij een andere kant op met het bedrijf. Hij wou weg van het verkopen van spullen aan het leger en meer richting naar de klant toe. Door dat zij simpele ontwerpen hebben met allerlei soorten kleuren is het ook heel erg populair geworden en is het bedrijf snel verspreid over de hele wereld.

3. Northface

Northface is eigenlijk een goede balans. Het is niet veel te duur en het heeft goede en bruikbare tassen terwijl Northface een bekende merk is. De prijzen voor algemene tassen kosten ongeveer 100 tot 150 euro. Ook Northface specialiseert zich aan bruikbaarheid terwijl het ontwerp zo mooi mogelijk kan zijn. Dit soort tassen worden vaak gebruikt voor wanneer je wandelingen maakt of voor als je een berg gaat bewandelen. Het is heel goed tegen het weerstaan van heftige weeromstandigheden. Northface begon zelfs als een bedrijf om klimproducten te verkopen toen het begon in 1968. Toch werd de koers van het bedrijf veranderd om meer opties aan te bieden en bied het nog steeds spullen aan en kleding dat goed tegen slecht weer kan en goed is voor als je de natuur in wil gaan. Een echte aanrader als je een goede balans wilt tussen de prijs, het merk en de kwaliteit.

4. Louis Vuitton

Anders dan Gucci is Louis Vuitton ook een bekend en zeer chiquere merk met producten die heel erg prijzig zijn. De prijzen voor een tas is ongeveer 3000 euro. Een flink stuk duurder dan Gucci. Ook dit komt omdat dit merk heel erg gerespecteerd word om de kwaliteit en dat het een reputatie heeft dat het niet voor iedereen perse bedoelt is. Louis Vuitton heeft mooie producten en ik zou het jou ook aanraden als de prijs goed is, maar voor dit bedrag kan het pittig zijn. Hierop zou ik ook zeggen. Als u meer dan genoeg geld heeft, dan zou ik het kopen. Louis Vuitton is een frans merk dat in 1854 is begonnen, ook een best wel oud merk. Ook dit bedrijf was eerst bedoelt om in het binnenland te blijven en het ook veel duurder te maken dan normaal. De groep mensen waarop zij willen focussen zijn meer de rijke mensen en dat daardoor niet iedereen Louis Vuitton kan kopen. Na dat de zoon van de stichter het bedrijf heeft overgenomen wou ook hij het bedrijf internationaal uitbreiden omdat er ook meer opties en kansen zijn in het buitenland. Hierdoor is langzamerhand het bedrijf omgetoverd naar een heel bekend en heel rijk bedrijf terwijl het de reputatie heeft behouden als een duur merk. In het algemeen is Louis Vuitton en duur merk en bedoelt voor mensen die te veel geld over hebben. Voor hun zou ik het aanraden maar voor iedereen in het algemeen zou ik het afraden en misschien goedkopere opties gebruiken zoals bijvoorbeeld Eastpak.

5. Tot slot

Heel veel mogelijkheden waar vanuit jij kan kiezen, of het goedkoop is of duur is. Ik zou in het algemeen toch aanraden om het simpel en goedkoop te houden, tenzij je meer dan genoeg geld over hebt. Uiteindelijk is bruikbaarheid belangrijker dan hoe het eruit ziet. Met bruikbaarheid kan je ook veel meer met een tas, hierdoor zijn bergbeklimmerstassen ook heel erg handig en het geld waard. handig, uniek en simpel. Van goedkope tot dure tassen, er is altijd wel wat voor jou.